Pyjamasbyxor!!!

Igår ritades det ett nytt mönster till ett par pyjamasbyxor i vävt tyg. Snart (hoppas jag) kommer massor av härliga jultyger att anlända hem till mig och då ska det sys julpyjamasar till julmarknaderna jag har bestämt att jag ska stå på.
Tycker byxorna ser så mysiga och sköna ut och stora killen vägrade ta av sig dem, vilket är ett bra betyg! 🙂

Som en mångpysslare som sysslar med lite allt möjligt, så har jag samlat på mig mycket kunskap om många saker, men är kanske ingen riktig expert på något. Ibland flödar idéerna fram och ibland är det stiltje. Jag hoppas att åtminstone kunna inspirera er med några av mina inlägg här. Lämna gärna en kommentar om ni tycker om något eller har frågor, så ska jag göra mitt bästa för att svara er! Till vardags jobbar jag på Folier.se, där vi säljer allt man kan tänkas behöva för att skapa egna tryck på många olika sätt. Besök gärna Tryckakademin för mer info! 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial