Snögubbepyjamas till lillfis

Ny pyjamas till lillfis!
Jag började sy ett gäng mjuka pyjamasar som ska med på marknad och då fick lillpys en ny snögubbepyjamas också. Han har växt ur sin gamla med råge, så det var dags! 🙂
Riktigt mysiga snögubbar från förra året. Årets jultyger printas as we speak, så de kommer snart och det ska bli så kul att få dem i händerna…

Som en mångpysslare som sysslar med lite allt möjligt, så har jag samlat på mig mycket kunskap om många saker, men är kanske ingen riktig expert på något. Ibland flödar idéerna fram och ibland är det stiltje. Jag hoppas att åtminstone kunna inspirera er med några av mina inlägg här. Lämna gärna en kommentar om ni tycker om något eller har frågor, så ska jag göra mitt bästa för att svara er! Till vardags jobbar jag på Folier.se, där vi säljer allt man kan tänkas behöva för att skapa egna tryck på många olika sätt. Besök gärna Tryckakademin för mer info! 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial