Koftmys

Jag är ingen koftmänniska. Nej…
Men nu när jag har börjat jobba igen har jag börjat uppskatta den cardiganen som hör till uniformen. Särskilt när man jobbar tidiga mornar när man blir sådär tröttruggig efter ett par timmar.

Så jag tänkte att det kanske skulle vara något att testa, så jag gjorde ett mönster och knåpade ihop en prototyp som Lillfis fick testa. Han såg nöjd ut! 😀 Knapparna var väldigt spännande…

Jag blev väldigt nöjd med Charlies kofta, så nu syr jag några fler som får följa med på julmarknaderna! Jag gjorde en längre variant med en liten volang också. (Rött är som vanligt väldigt svårt att få rätt färg på när man fotar, med de här är riktigt julröda med silvriga stjärnor.)

Jag syr dessa i en lite tjockare trikå, interlocktrikå. De blir inte lika tjocka som om man syr dem i collegetyg, men inte heller för tunna, utan precis lagom!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Som en mångpysslare som sysslar med lite allt möjligt, så har jag samlat på mig mycket kunskap om många saker, men är kanske ingen riktig expert på något. Ibland flödar idéerna fram och ibland är det stiltje. Jag hoppas att åtminstone kunna inspirera er med några av mina inlägg här. Lämna gärna en kommentar om ni tycker om något eller har frågor, så ska jag göra mitt bästa för att svara er! Till vardags jobbar jag på Folier.se, där vi säljer allt man kan tänkas behöva för att skapa egna tryck på många olika sätt. Besök gärna Tryckakademin för mer info! 😁

1 Comment

  1. Suze
    17 november, 2015

    They are lovely San. He looks very happy in his new garment.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial