Oh baby – ljuvliga bodys och byxor till bebisar!

Tänkte visa ett par av de senaste babyseten jag sytt. Dessa är sydda i storlek 56 och får mig att önska att jag hade en bebis igen! 🙂

Det första är detta ljuvliga set i rosa! Bodyn har knäppning hela vägen framtill så att man ska slippa dra bodyn över huvudet på bebisen. Spetsen runt kantningen blir en fin detalj. Byxorna är i en baggy modell som passar utmärkt på små “grodor” som gärna ligger med benen ut åt sidorna. De har dessutom bred mudd i midjan som fördelar trycket över känsliga magar samtidigt som den dubbelvikta mudden värmer skönt.

Tyget med blommor har jag själv designat och det trycktes upp som tyg av Ilovu (som tyvärr har lagt ner nu).  Jag har det även med en gråblå bakgrund och funderar på att trycka det i fler färger i egen regi när ekonomin tillåter! 🙂 Det randiga tyget har jag köpt från Tyg.se.

Nästa lilla set är fräscht mintigt! Samma modeller som ovan, fast i andra tyger och utan spets. Tyget med retrocirklarna har jag köpt hos Jonic Textil och tiger/zebra-ränderna är från Michas Stoffecke och är köpt hos Symaskinsexperten. Här köper jag även min mudd när jag inte köper direkt från grossist.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Rulla till toppen