Köpvillkor

Jag säljer det jag själv tillverkar och allt ni hittar i webbshopen är handgjort/ritat av mig. Det kan eventuellt ibland finnas små… skönhetsfel om man synar väldigt noggrant, sådant som talar om att det är handgjort av en riktig människa. 😉 Detta anses inte vara grund för klagomål, utan en del av charmen med att köpa hantverk. Jag försöker alltid ta så rättvisande bilder som möjligt och vara noggrann i beskrivningar av produkterna. Är man osäker, kan man alltid kontakta mig för mer information innan man köper. 

Redovisning av moms och skatt

Som hobbyverksamhet redovisar jag, som privatperson, inte moms, men betalar skatt på eventuell vinst om jag mot förmodan skulle gå med vinst! Därför kan man inte heller få ett kvitto med redovisad moms för att göra avdrag m.m. 

Ångerrätt och reklamation

Inte heller lagen om distansavtal är applicerbar, då jag är en privatperson som säljer mitt överskott från min hobby, dvs att precis som när du handlar av privatpersoner på Tradera eller Marketplace, så finns ingen ångerrätt eller rätt till reklamation. 

Jag försöker alltid ta så rättvisande bilder som möjligt och vara noggrann i beskrivningar av produkterna. Kontakta mig om du skulle anse att produkten har varit grovt missrepresenterad på hemsidan. 

Frakt

Jag skickar dina köpta produkter så snart jag har möjlighet, oftast inom ett par vardagar. 

Frakten betalas av köparen. Större/dyrare produkter skickas med PostNords spårbara tjänst “Skicka hem”. Mindre produkter skickas mot vanligt porto, önskar man få det spårbart kan det arrangeras mot en liten extra kostnad (kostnaden beror på vikt och volym på paketet). Lämna i så fall ett meddelande om detta önskemål i kassan.

Kontakt

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Rulla till toppen