Barn- och doptavlor med söta filurer

Min första kreativa kärlek var att rita och måla.
Jag minns så väl när min pappa förklarade skillnaden på mig och min lillebror för någon bekant;
“Oscar frågar alltid vad allting kostar och blir gladast över det dyraste, Sussie blir lika glad om hon får en ny penna och ett nytt suddgummi.”
Förmodligen blev jag gladast precis då. Jag älskade när jag då och då fick nya pennor. Pennor och ritpapper stod alltid med på min önskelista. ALLTID! Fortfarande älskar jag att gå till bokhandeln och kika på alla pennor och klappa på skissblock…
Oavsett hur många andra kreativa utlopp jag ägnar mig åt så återvänder jag förr eller senare till att rita, måla och teckna. Gammal kärlek rostar aldrig, eller vad är det man säger? 🙂
Med det som bakgrund, så vill jag presentera den nyaste kategorin i min webshop: Barntavlor!
Förgyll barnrummet med söta små tavlor med knasiga hundar och katter och andra filurer! Köp en personlig doptavla med namn och födelsedata – perfekt present till den nyfödda eller vid dop eller namngivning.
Rama in dem, tejpa upp dem med washitejp för en lite ruffigare look, skapa ett stilleben tillsammans med andra tavlor… Många möjligheter!
Kika in i webshoppen och ta en titt på alla nya tavlor. Motiven printas med konturerna och sedan färgläggs de för hand, så man väljer ett motiv och sedan vilka färger man vill ha.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Rulla till toppen