Om mig!

Min kärlek till det svenska språket är stor och jag älskar att skriva. Jag har en tendens att ibland låta högtravande och mästrande (och använda krångliga ord), men lika ofta drar jag fram fåniga skämt och dåliga ordvitsar! Jag ogillar särskrivningar, när man talspråksskriver och när man använder engelska, trots att det finns fullkomligt adekvata ord på svenska. Det gör de flesta kommentarsfält på sociala medier till lite av en prövning om jag ska vara ärlig…

Det finns många saker som intresserar mig och jag gillar att sätta mig in i det jag skriver om. När jag skriver ligger min styrka i förmågan att kunna förklara saker på ett enkelt sätt.

Varför San's Design?

I högstadiet var det en av mina kompisar som började kalla mig för San. Hon tyckte det var festligt att kunna hojta ”Hej San!” tvärs över skolgården.

Det fastnade och när jag började skapa och skriva i lite större skala blev det San’s Design. Jag gillar det ironiska i det, att ”sans” betyder utan. Sans serif – utan serifer; Sans design – utan design… Därav apostrofen, som man normalt sett inte använder såhär i svenska språket, men som i detta fall nästan blir ett måste – San’s Design.

San’s Design har hängt med länge, nästan 20 år nu, och sidan har haft många olika skepnader under årens lopp. Den har varit lite av en dagbok, ett galleri, en scrapbooking-blogg, en webbshop för digstamps, webbshop för hemsydda barnkläder för att bara nämna lite av det.

De senaste åren har det blivit några sporadiska inlägg här och där och jag har övervägt att ta bort allt eftersom jag inte har tid att engagera mig som jag egentligen skulle vilja. Men jag har ändå valt att låta sidan finnas kvar, då en del av mina inlägg fortfarande får många besökare som vill lära sig hur man syr barnbyxor eller kantar en babybody. 😊

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Rulla till toppen