Pyssel med The Greeting Farm

För några år sedan var scrapbooking och kortmakeri min pysseldrog! Jag ritade stämplar och hade lådvis med papper, dies, stansar, tejp, brads, band, blommor, charms… De senaste åren har jag övergett pappershobbyn för sömnaden, men vid speciella tillfällen har jag dragit fram det nödvändigaste och gjort ett kort till en jubilar eller en kollega som skulle byta jobb.

Nyligen städade jag förrådet och fick rensat lite bland alla scrapsaker och jag kände hur lusten att skapa med papper och färg smög sig på.
Så jag valde ut några stämplar från The Greeting Farm (jag har alltid varit svag för dem), drog fram mina Copics och satte igång! Det är som att cykla, man är kanske lite ringrostig till en början, men man kommer snabbt ihåg hur man gör.

Kort med Miss Anya från The Greeting Farm

Första kortet ut blev ett kort i mustiga höstfärger med rosa och gröna accenter. Stämpeln är en miss Anya. Kortet fick en lite rustik känsla med träprint på pappret och med det rivna muslinet.

Kort med Mermaid Anya från The Greeting Farm

Till andra kortet använde jag mermaid Anya. Jag hittade ett gammalt akvarellmålat ark, som jag använde som bakgrund och punchinella i två nyanser, silver och grönt. Jag använde även en bit puncinella som jag duttade vit färg genom för att få lite struktur på bakgrunden.

Kort med Miss Anya från The Greeting Farm

Här klev jag utanför min komfortzon färgmässigt, men så bra det blev! Den lysande turkosblå färgen kontrasterar härligt mot de murriga, höstiga orangea nyanserna och det blev ett väldigt milt och harmoniskt kort.

Kanske mitt nya jobb (på Hobbyworld.se) har liiite med saken att göra att jag fick lust att pyssla med papper och stämplar igen. 😉
Jag har ju inte på något sätt förnyat mitt förråd med saker och inte heller min stil. Jag har inte hållit mig uppdaterad på vad som har hänt i kortmakerivärlden de senaste åren… Men det ska bli spännande att ta reda på det och kanske kunna haka på någon trend och bli lite mer modern i hur jag gör mina kort!

(PS: Skulle någon vilja köpa dessa kort så kostar de 70kr/st inkl.porto)

2 reaktioner på ”Pyssel med The Greeting Farm”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Rulla till toppen