Yampuffs små chibis!

I mitt förra inlägg skrev jag en del om mina pennor och visade en bild på lite halvt färdigt färglagda stämplar. Nu har jag ett färdigt resultat som jag delar med mig av. 🙂

Delia the Desert Elf - en digi från Yampuff.
Yampuffs “Delia the Desert Elf”! Ett väldigt enkelt kort med lager på lager och lite washitejp.
~*~*~*~*~

 

En chibiversion av Marilyn Monroe, varför inte? Här behövdes lite mera glam för att matcha motivet, så fram åkte blommor, glitter och pärlor! Jag stansade även en spetsbård – en Marianne Design die, som finns hos oss på Hobbyworld förstås (lite reklam måste jag ju göra 😉).

Marilyn Monroe i chibiformat av Yampuff!

Idag blir jag inte så långrandig, familjen väntar och nu när kvällen närmar sig blir det kanske lite behagligare ute i stället för tryckande hetta, så vi tänkte ta en promenad någonstans… Njuta av semester och sommar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Rulla till toppen