Yampuffs små chibis!

I mitt förra inlägg skrev jag en del om mina pennor och visade en bild på lite halvt färdigt färglagda stämplar. Nu har jag ett färdigt resultat som jag delar med mig av. 🙂

Delia the Desert Elf - en digi från Yampuff.
Yampuffs ”Delia the Desert Elf”! Ett väldigt enkelt kort med lager på lager och lite washitejp.
~*~*~*~*~

 

En chibiversion av Marilyn Monroe, varför inte? Här behövdes lite mera glam för att matcha motivet, så fram åkte blommor, glitter och pärlor! Jag stansade även en spetsbård – en Marianne Design die, som finns hos oss på Hobbyworld förstås (lite reklam måste jag ju göra 😉).

Marilyn Monroe i chibiformat av Yampuff!

Idag blir jag inte så långrandig, familjen väntar och nu när kvällen närmar sig blir det kanske lite behagligare ute i stället för tryckande hetta, så vi tänkte ta en promenad någonstans… Njuta av semester och sommar.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Som en mångpysslare som sysslar med lite allt möjligt, så har jag samlat på mig mycket kunskap om många saker, men är kanske ingen riktig expert på något. Ibland flödar idéerna fram och ibland är det stiltje. Jag hoppas att åtminstone kunna inspirera er med några av mina inlägg här. Lämna gärna en kommentar om ni tycker om något eller har frågor, så ska jag göra mitt bästa för att svara er! Till vardags jobbar jag på Folier.se, där vi säljer allt man kan tänkas behöva för att skapa egna tryck på många olika sätt. Besök gärna Tryckakademin för mer info! 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial