God Jul!

Julen är här, och förbi nästan…
Vi har haft ett trevligt firande med makens sida, nöjda ungar med tindrande ögon och allt det där… 🙂

Nu är det ju annandagen och nu drar jag igång mellandagsrean i webshopen! Ni får 50% rabatt på ALLT redan uppsytt som ligger i San’s Designs webshop. Och om ni dessutom anmäler er till nyhetsbrevet så får ni en kod att använda som ger er 10% rabatt på ett helt köp (som är ok att använda på redan nedsatta varor dessutom), så ni har chansen att göra ett jätteklipp nu!

Jag tänkte visa hur det såg ut när jag stod på julmarknaderna i början av december. Eller ja, i slutet av november också…

Första marknaden var i Krokek, en liten marknad som äger rum i medborgarskolans lokaler. Man fick ett bord som var…. Mindre än vad jag är van vid… 🙂 Så det blev lite trångt att försöka få rum med alla julkläder.

Dagen efter var det skyltsöndag och då stod jag på torget i Nyköping. Jag hyrde faktiskt en bod, jag ville ha ordentligt tak över huvudet, för vädret var ju inte det bästa… Men åh vad mysigt det såg ut när jag stod där. Tyvärr så var det otroligt få som var framme och tittade och jag vet inte om jag får skylla på vädret, men jag gör det! Snålblåst och regn är väl inte det ultimata vädret för en julmarknad…

En vecka senare var det dags igen. Denna gång i Påljungshage, en galleria vid Nyköpings norra avfart. Nyköpings största julmarknad med över 70 utställare! Jag lyckades också med att glömma min klädställning i Krokek, så jag fick leka snickare och bygga ihop en ny klädställning. Men resultatet blev faktiskt toppen (om man inte synar den för noga…)!

Så, hjälp mig nu att tömma lagret med kläder så jag kan sy nya plagg som får ta platsen istället! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Rulla till toppen